De graanrepubliek

 

Zelf managen van eigen gezondheid

Zodos helpt u. Door zelf een persoonlijk plan te maken, doelen te stellen, streefwaarden te bepalen en zelfmetingen vast te leggen wordt u ondersteund in zelfmanagement.

Gezondheidsapps zoals Fatsecret en stappentellers van Fitbit zijn eenvoudig te koppelen aan Zodos. Zo heeft u alle informatie over uw gezondheid in één overzicht.

Zodos is aangesloten op het MedMij netwerk. Hierdoor kunt u op een veilige manier uw medische informatie ophalen. In de loop van 2021 zullen steeds meer zorgaanbieders aansluiten.

Laatste nieuws

06-05-2021
Medische informatie ophalen via een QR-code

Zodos doet mee aan een pilot waarbij cliënten van CIR Revalidatie na een consult een QR-code ontvangen waarmee ze hun medische gegevens kunnen ophalen.

lees meer...

26-11-2019
MedMij label voor Zodos

Sinds 26 november is Zodos MedMij deelnemer. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en jouw zorgverleners en gezondheidsprofessionals. Alle partijen die aan MedMij voldoen, mogen het onderstaande MedMij-label gebruiken.

lees meer...

03-12-2018
VirtueleThuiszorg© met Zodos werkt!

#Nettie@VirtueleThuiszorg heeft in samenwerking met Zodos een nieuw zorgconcept getest. Deelnemers aan de test hebben gemiddeld ruim 2 kg in 3 maanden verloren en bewegen aanzienlijk meer

lees meer...